0.00  0
Koszyk

Brak produktów w koszyku.

Olej z czarnuszki

Nierafinowany, zwany złotem faraonów, to prozdrowotny olej, w którego składzie zidentyfikowano ponad sto substancji o różnorakiej aktywności biologicznej, wpływających bardzo korzystnie na kondycję zdrowotną człowieka. W kosmetyce jest niezwykle pożądany ze względu na bardzo silne właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne, jest więc bardzo pomocny w niwelowaniu objawów alergii i walce z trądzikiem: pomaga łagodzić podrażnienia, pokrzywki i stany zapalne skóry, pomaga likwidować zaskórniki, oczyszcza pory, hamuje namnażanie się drobnoustrojów. Jednocześnie stymuluje odnowę naskórka, nawilża, wzmacnia, uelastycznia i zdecydowanie ujędrnia skórę. Regularnie stosowany, wykazuje potencjał przeciwzmarszczkowy. Jest naprawdę wspaniały i bardzo wszechstronny w działaniu.

Wyświetlanie jednego wyniku

Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20zł
na pierwsze zakupy, oraz unikatowe zniżki tylko dla subskrybentów
© 2023 TopKosmetyki

Nasz sklep otrzymał certyfikat dbałości o prawa konsumentów

Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20zł na pierwsze zakupy

Cena

Pora dnia

Przeznaczenie

Działanie

Typ skóry

Nie zezwalamy na kopiowanie treści z naszej strony

Nie zostawiłeś swojego wózka tak po prostu, prawda?

Wpisz swoje dane poniżej, aby zapisać swój koszyk na później. A kto wie, może nawet wyślemy ci słodki kod rabatowy :)